BB Line Heavy Duty en Sport rubberboten

EEN RUIM ASSORTIMENT RUBBERBOTEN.

Rubberboten van het merk BB-Line zijn er in verschillende maten en modellen. De gewilde Heavy Duty (HD) “mariniers” rubberboot van het type Heavy Duty is het neusje van de zalm onder de BB-Line rubberboten. Deze boten zijn naast de zwarte uitvoering ook verkrijgbaar in het donker grijs en rood. De BB-Line Sport is niet zomaar de standaard rubberboot. Veel sterkere materialen zoals bij de Heavy Duty boten hebben wij doorgevoerd in de Sport uitvoeringen.
Kort gezegd, de rubberboten van het merk BB-Line zijn is zijn concurentie ver vooruit!
Wanneer u kiest voor een rubberboot met motor, bent u bij De BotenBoer zeer voordelig uit test het zelf: BOOT+MOTOR

STRENGE KWALITEITSEISEN.

Thermisch gelaste rubberboten, grote diameter tubes, 40% sterker en dikker pvc 1.2 mm, zwaardere gestikte D-ringen, Polyester spiegels 3.6 cm dik, langere zij-profielen(sliders), dik Z profielaluminium: een greep uit de vele eigenschappen die de BB-Line rubberboten oerdegelijk maken. Daarmee is de BB-Line HD lijstaanvoerder onder de rubberboten.

GEBRUIKSGEMAK EN DUURZAAMHEID.

Onze rubberboten zijn sterk en makkelijk te vervoeren en snel op te bouwen min 25-40 min. Ideaal voor uw vakantie of gewoon als u even tijd vrij hebt. Een rubberboot van het merk BB-Line heeft mooie grote tubes/drijvers die niet afdoen aan de binnenmaat. Onze rubberboten zijn met kennis en ervaring samengesteld, zodat deze een genot zijn om mee te varen en een parel voor het oog.

DE EXPERTISE - DE KWALITEIT - HET VEILIGE GEVOEL

BB-Line™

by Algra Watersport

DE KWALITEIT.

 

Rubberboten van het merk BB-LineBB-Line rubberboten kenmerken zich door een mooi en zorgvuldig afgewerkt design, zijn sterk en vooral betrouwbaar. Een BB-Line rubberboot doet niet onder voor een Zodiac of Brig rubberboot, sterker, we overtreffen deze in de gebruikte materialen.

BB-Line rubberboten zijn met hoogwaardig, sterk en kleurvast 5 laags 1722 dtex en Heavy Duty  1.2 mm uitgevoerd van het Duitse merk HEYtex (DE) of Koreaans doek. Dit type pvc doek is speciaal ontworpen voor het ruigere werk of uiteraard voor de recreant en is vervaardigd uit het ongekend sterke en dikke pvc/’hypalon sterk’ met een volwaardig nylon kern.

De naden zijn volledig thermisch gelast.

Deze inflatables kunnen tegen een stootje. In combinatie met de vernieuwde aluminium vloer is deze stevige rubberboot vergelijkbaar met een ribboot. De BB-Line HD rubberboten zijn er in diverse lengtes en 2 modellen verkrijgbaar.

DE ZORG.

Rubberboten van het merk BB-LineBB-Line rubberboten thermisch gelast met hoogwaardige materialen en zijn tot in detail afgewerkt. De BB-Line rubberboten zijn echte eyecatchers op het water. Wij bespreken regelmatig met de fabrikant hoe we onze rubberboten nog beter kunnen maken.

Dat heeft geresulteerd in een zeer betrouwbaar en degelijk product. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te importeren en onze eigen kwaliteitscontroles uit te voeren, kunnen wij continue kwaliteit garanderen tegen een zeer scherpe prijs.

Gaat u op vakantie naar Italië, Kroatië of een andere verre bestemming? Geen probleem!

De BB-Line rubberboot past eenvoudig in uw dakkoffer*(*tot 380), caravan of auto, en is zeewaterbestendig.

Met een rubberboot van de BotenBoer kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien leveren wij u een uitstekende blijvende service voor en na de verkoop en staan wij altijd open voor vragen en advies over uw aankoop.

HET VEILIGE GEVOEL.

Rubberboten van het merk BB-LineBB-Line Heavy Duty en Sport rubberboten geven u en uw medeopvarenden het vrije en zorgeloze plezier op het water.

Kwaliteit, veiligheid en comfort staan bij de ontwerpers van de BB-Line rubberboot voorop.

BB-Line rubberboten zijn de meest complete rubberboten die op de markt te vinden zijn. Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, en nog belangrijker, hun veiligheid en stevigheid. Zo kunt u zorgeloos genieten van het vaarplezier met uw BB-Line HD of Sport rubberboot.

Deel ons met de wereld